W1zard написа:Доколкото се запознах наскоро ситуацията е следната на 308 преди фейслифта дневните светлини е крушка за габарит 5W/21W. При фейслифта (при мен) я има същата крушка ( с 2 светлини) но при пускане от менюто в колата на "Daylamps" ми светват късите, когато лостчето е на положение "0", вместо да се включи по-силната светлина на крушката за габаритите. Аз до скоро мислех, че е обикновена крушка за габарит с една светлина. Та идеята ми е следната, може ли вместо когато имам "Daylamps Active" да ми светят 21W светлина на крушката за габарит, вместо късите, за да им спестя работенето през деня ? Мисля да питам и в СФА, но първо питам тук, защото често се оказва, че компетенцията там е под въпрос.
Някой запознат ли е ?
МОЖЕ, но трябва да идеш в СФА да ти го активират безплатно. През менюто не става. Като има опция да светят само 2-те крушки за дневните p21/5w отпред и нищо друго (табло, габарити отзад). Когато запалиш автомобила, автоматично се включват 2-те крушки; ако искаш къси - врътваш си лостчето