КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Туй, дьет нье и за Пежата, ил' да си начьешими пъстити.
Потребителски аватар
Cia Maritima
полковник
полковник
Мнения: 868
Регистриран на: ср апр 02, 2008 7:51 pm
Град: София
Кара: Снежинка 206 1.4/75к.с.
Has thanked: 494 times
Been thanked: 389 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот Cia Maritima » пон дек 05, 2011 8:01 pm

Дунавски шаран,пълнен разбира се,но и пържен да е лично за мен е много вкусна риба.
Рецептата по която го приготвям:
1 Шаран 1,5кг
2.2 глави лук
3.2 ч.ч орехи
4.ч.л. сол.червен и черен пипер
Лично аз рибата я соля от вечерта за да може да си поеме сол,Лукчето нарязано на дребни кубченца се запържва
прибавям и подправките и към тях слагам орехите за не повече от 2мин понеже много бързо се запичат.Орехита са мазни ядки за това понякога отделно сварявам чашка ориз която прибавям към тази смес.Рибата се пълни зашива се и се пече.Към водата във фурната около 100 150мл прибавям и чаша бяло вино и малко олио.И тъй като рецептата ми е за печка тип Раховец от по стар модел фурната на 4 като заври водичката се намаля на 3 отдолу под рибата подлагам пръчици за да не залепне .
Обожавам да похапвам риба!

Потребителски аватар
Cia Maritima
полковник
полковник
Мнения: 868
Регистриран на: ср апр 02, 2008 7:51 pm
Град: София
Кара: Снежинка 206 1.4/75к.с.
Has thanked: 494 times
Been thanked: 389 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот Cia Maritima » пон яну 02, 2012 8:16 pm

честита Нова Година с пожелания за много здраве щастие любов и повече вкусни рецепти.
Моята рецепта за шкембе чорба изпробвано на 01.01 2012г!
По-поръчка на колегата different
1.800гр шкембе окрехкотено!
2.4 яйца
3.4 ч.л.брашно-сол.черен пипер,червен пипер,чесън 5 6 скилидки
4.1/2 кофичка кисело мляко!
Водата за варенето ми е на око според това дали да е по рядка или гъста.
Сварявам шкембето на слаб огън ври около 3/4 часа
след като се свари махам шкембето и прецеждам бульона,
отново се слага н котлона като заври разбивм само жълтъците с брашното
и прибавям киселото мляко(може дасе бие наръка или с миксер)
прибавям на тънка струйка към бульона счуквам 4 скилидки чесън прибавям и тях
вари се към 30минутки .
Запръжката правя така,малко олио към него прибавям червен пипер и 1,2 скилидки чесън запържвам за20секунди като гледам да не загори чесъна,леко запържен той пуска много хубав аромат прибавям към супата и сервирам.Имам домашно люто приготвено от нас от него слагам щипка в чорбата,ядем кой колкото носи на люто и горещо.Бон Апети

Потребителски аватар
different
генерал
генерал
Мнения: 9437
Регистриран на: ср мар 26, 2008 8:22 pm
Град: Сливен
Кара: peugeot 306 X 4645
Has thanked: 308 times
Been thanked: 1004 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот different » пон яну 02, 2012 8:20 pm

Браво :biri:
Нормалните не оцеляват, а лудите сме на привършване ! ! ! -Think different

Потребителски аватар
So
генерал
генерал
Мнения: 21402
Регистриран на: нед авг 19, 2007 11:28 am
Град: Бургас / Стара Загора
Кара: Peugeot 406 Estate 2.0i 16V / Peugeot 306SL 1.9D / Peugeot 106 1.0 Mi
Has thanked: 416 times
Been thanked: 1558 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот So » пон яну 02, 2012 8:23 pm

:evalata: Правилната рецепта!
Аз само заменям киселото мляко с прясно. :dobroto:

Потребителски аватар
different
генерал
генерал
Мнения: 9437
Регистриран на: ср мар 26, 2008 8:22 pm
Град: Сливен
Кара: peugeot 306 X 4645
Has thanked: 308 times
Been thanked: 1004 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот different » пон яну 02, 2012 8:31 pm

С прясно става най-добре дори сега правя една чорба
Нормалните не оцеляват, а лудите сме на привършване ! ! ! -Think different

Потребителски аватар
Cia Maritima
полковник
полковник
Мнения: 868
Регистриран на: ср апр 02, 2008 7:51 pm
Град: София
Кара: Снежинка 206 1.4/75к.с.
Has thanked: 494 times
Been thanked: 389 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот Cia Maritima » пон яну 02, 2012 9:36 pm

different написа:С прясно става най-добре дори сега правя една чорба

Няма да спорим дали кисело или прясно както споменах рецепта от Пловдивски готвач,кой както предпочита!!!

Потребителски аватар
Doroty
ЧЛЕН НА КЛУБА
ЧЛЕН НА КЛУБА
Мнения: 1117
Регистриран на: чет яну 04, 2007 8:36 pm
Кара: Citroen C3
Has thanked: 1220 times
Been thanked: 1107 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот Doroty » ср яну 18, 2012 11:59 pm

Една рецепта за зайче (ако е уловено, а ако е купешко - може да е заек) с маслинки
Ако заекът не е домашен за 12-24 часа го накиснете в марината - оцет, дафинов лист, целина, вода (класическа маритана за дивеч)
След като сте махнали от маритатата заека (ако се е налагало да го слагате в нея) го нарежете на порции.
Изпържете порциите в олио. Извадете го след това от мазнината и в нея запържете 15 - 20 балъчки(май така се наричат много малките лукчета) и две глави чесън, обелен на скилидки. Добавете след това 3 настъргани домата и отново запържете малко.
Сложете месото, лукчетата, чесъна и доматите в тава и добавете 15-20 маслини и 3ч.ч червено вино. Печете в умерена фурна за около един час.
Сервирайте със същото червено вино, от което сте сложили при печенето.
Приятен апетит.

Потребителски аватар
different
генерал
генерал
Мнения: 9437
Регистриран на: ср мар 26, 2008 8:22 pm
Град: Сливен
Кара: peugeot 306 X 4645
Has thanked: 308 times
Been thanked: 1004 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот different » чет яну 19, 2012 12:03 am

Ей това ми напомня първият "караул" за непросветените е охраняем "наряд" през казармата,хванах един заек на примка и на другия ден след киснена го опекох и изядохме а от "Дежурният" получих "непоряд" за небесхаберие спрямо "службата" но заека бе супер и рецептите с заек са невероятни :evalata:
Нормалните не оцеляват, а лудите сме на привършване ! ! ! -Think different

Потребителски аватар
Cia Maritima
полковник
полковник
Мнения: 868
Регистриран на: ср апр 02, 2008 7:51 pm
Град: София
Кара: Снежинка 206 1.4/75к.с.
Has thanked: 494 times
Been thanked: 389 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот Cia Maritima » съб фев 25, 2012 7:03 pm

Да повдигна темата:Крем супа броколи.Витамин А,Б,С,желязо фосфор и магнезий съдържа бороколите макар,че мн хора не го харесват.Аз лично го харесвам във всичките му вариации.
300 г картофи
300 г броколи
150 г праз
1 супена лъжица зехтин
700 мл зеленчуков бульон
1 дафинов лист
1 чаена лъжичка сол
1 супена лъжица ситно нарязана майорана
1 супена лъжица ситно нарязан магданоз
200 мл течна сметана
1 супена лъжица смлени бадеми

Приготвяне:
Почистваме броколито, нарязваме го на розички и го сваряваме на пара. Веднага след това го слагаме в купа с ледена вода за 30 секунди, за да спрем процеса на варене. Бульонът от броколито обезателно се запазва. Картофите и празът се нарязват на кубчета.

Запържваме ги в дълбока тенджера заедно със солта, дафиновия лист, зеленчуковия бульон и този от броколито. Варим сместа, докато картофите омекнат, след което прибавяме броколито и бадемите. Дафиновият лист се изважда от съда и всичко се пасира. В последния етап добавяме майораната, магданоза и сметаната.

Потребителски аватар
different
генерал
генерал
Мнения: 9437
Регистриран на: ср мар 26, 2008 8:22 pm
Град: Сливен
Кара: peugeot 306 X 4645
Has thanked: 308 times
Been thanked: 1004 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот different » чет мар 22, 2012 8:56 pm

Ех забравихме тая хубава тема,сега една лесна рецепта за коремчета от акула,вземате ги добре премахвате кожата понеже акулата уринира през кожата си,след това нарязвате на "жулиени" тоест на малки лентички дълги не повече от педя,след това накисвате 24 часа в прясно краве мляко,на другия ден подсушавате и овалвате с смес от "корн флейкс,риган,чер пипер,чеснова сол,царевично брашно" и пържите в сгорещена мазнина,за гарнитура използвайте сварени картофи запържени с масло на колелца с пресен копър и не накрая сос дресинг-маьонеза,кисело мляко,копър и чесън. Да ви е вкусно :biri:
Нормалните не оцеляват, а лудите сме на привършване ! ! ! -Think different

Потребителски аватар
Bluebeard
генерал
генерал
Мнения: 1618
Регистриран на: съб сеп 03, 2011 4:27 pm
Град: София
Кара: Peugeot 406 1.9TD '98 XUD9TE и най-здравият голф.
Has thanked: 2243 times
Been thanked: 2462 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот Bluebeard » чет мар 22, 2012 10:18 pm

Темата ми харесва и правя запис! :)
Déjà vu
Животът е прекрасен и изобщо не ме интересува, че не е вярно.
Всеки, който приема приятелството на безнравствения, завършва като негова жертва.

Потребителски аватар
бат Сандо
ЧЛЕН НА КЛУБА
ЧЛЕН НА КЛУБА
Мнения: 3935
Регистриран на: нед ное 16, 2008 3:42 pm
Град: ВАРНА
Кара: 406 комби бегачка
Has thanked: 1592 times
Been thanked: 558 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот бат Сандо » нед апр 08, 2012 8:08 pm

ПРОЛЕТЕН СЛАДКИШ


Нареждате в тавичка бишкоти , предварително потопени в мляко с мед , редите нарязани ягоди отгоре ( със захар са ягодките) , заливате с разбита заквасена сметана с малко кис мляко и сока от накиснатите ягоди и се получава това :
Изображение0251.jpg
Изображение0251.jpg (68.95 KиБ) Видяна 1105 пъти

Изображение0252.jpg
Изображение0252.jpg (76.72 KиБ) Видяна 1105 пъти

Изображение0253.jpg
Изображение0253.jpg (75.83 KиБ) Видяна 1105 пъти

Изображение0254.jpg
Изображение0254.jpg (75.83 KиБ) Видяна 1105 пъти

Нямам снимка с разрез , още е в хладилника нещото :torta:
114

Потребителски аватар
Мирелла
сержант
сержант
Мнения: 328
Регистриран на: вт дек 22, 2009 6:53 pm
Град: София
Кара: Зверчето е 106 ; 1.4 ; '98 :)))
Has thanked: 149 times
Been thanked: 73 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот Мирелла » пон апр 09, 2012 9:18 am

Предлагам на вашето внимание една рецептичка за мъфини! Страшно вкусни станаха!
Мъфини с орехи ( или Фъч )
- 100гр настърган натурален шоколад
- 100гр счукани орехи ( пробвайте да са без черупките.. много по-вкусно е! :lol: )
- 200гр брашно, пресято
- 1бр бакпулвер
- 1 щипка сол
- 125 г захар
- 2 яйца
- 75 г масло
- 150 мл сметана
- 3 с.л. какао, тъмно
- 12 парченца млечен шоколад
- 30 г масло за намазване на формичките
- пудра захар за поръсване

Начин на приготвяне:
- Захарта и маслото се слагат на слаб огън, докатато се разтопят. Оставя се да изстине няколко минути. През това време..
- Брашното + бакпулвера + солта + какаото се разбъркват.
- към сухата смес се добавят орехите и шоколада, разбърква се.
- Сметаната и яйцата се разбъркват в отделна купа и след това се добавят при брашното и сие.
- След това се добавят маслото и разтопената захар и всичкото се разбърква добре.
- Формичките се пълнят до половина със сместа, поставя се парче шоколад, и след това се запълват до 3/4 от тяхната височина.
- Пекат се на загрята до 180градуса фурна, около 25мин. Извадете ги и след 5-10мин ги поръсете с пудра захар ( а може и без нея ) :)
- Ако нямате формички, намазнете една тава, напълнете я със сместа, поставете парченца шоколад и след това ги закрийте..

Аз пробвах и по двата начина и става страхотно ! Bon apeti!
:torta:
Ако не ти харесва как карам - слез от тротоара!”

Потребителски аватар
Lita
генерал
генерал
Мнения: 1558
Регистриран на: пет май 19, 2006 6:12 pm
Град: София
Кара: La perle noire... 4007 Hard Rock 2.4E auto & 2 x Mitsubishi Pajero 3.0 & 3.5 V6 ...
Has thanked: 467 times
Been thanked: 238 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот Lita » вт апр 24, 2012 10:46 am

По заръка на Баба и Чили ще се опитам да дам рецепта на ей това: (тестото вече съм го писала, ама сега по-подробно)
Изображение
Трябват брашно, яйца (от 3 нагоре), мазнина (олио и масло), прясно мляко (поне ч.ч.), кисело мляко (3-4 с.л.), сода за хляб, оцет (няколко капки), мая, сол, захар. Освен това ще нацапаме няколко паници, канчета и лъжици, сито за брашно, баданарка за вапцане, точилка, нож и силни ръце.
В една дълбока паница ситим брашно. Поне веднъж. Целта на упражнението е да влезе въздух. Половината от брашното го местим в друга паница после да си добавяме да не ни се лепи по ръцете. В голямата паница смесваме брашното със сол и захар. Ако искате да е сладко - повече захар.
Взимаме канче номер 1. В него се загрява прясното мляко до толкова, че като си топнеш пръста в него да не ти нито топло нито студено. В топлото мляко се размива маята, с малко сол, малко захар и брашно да стане на каша с гъстотата на боза. Това се оставя да почине малко и гледаме дали ще започне да шупва. Ако не започне да образува балончета, хвърляйте го и търсете друга мая. В канче номер 2 се разбъркват (не на сняг за Бога!) яйцата. Взимаме една лъжичка, с която гребваме малко сода за хляб и отгоре посипваме няколко капки оцет. Ама не много! Така тестото няма да мирише нито на сода нито на оцет. Съдържанието на тази лъжичка отива в киселото мляко поставено далновидно в канче номер 3.
Дойде време за месене: към брашното в дълбоката голяма паница сипваме шупналата мая, киселото мляко със содата, малко олио (или пък повече) и почти всичкото количество разбъркани яйца. Оставяме си малко за на края да има за мацане с баданарката. И започва месенето. После оставяме тестото да почива и да бухва. На маята й трябват май около 18 градуса да започне да действа ама към 24-25 не е зле. Започват да се образуват глутенови връзки - конците, на които толкова се радваме.
Сега оформянето. След като вече е втасало тестото пак го премесваме. Отделя се една част с размера на юмрук и половина (или цели два). Остатъка от тестото делим на три що годе равни части. От всяка една от тях се точи кора с дебелина около 6-7 мм. Между корите се маже с разтопено масло. Сега внимавайте маслото да не е вряло защото ще пресече маята в корите и ще бастисаме нещата. Така имаме три кори една върху друга (като три блата на торта) дето са що годе кръгли. Този кръг се реже точно като торта на 12-16 "триъгълника" и всеки един от тях се завива на кифличка - от широкия към тесния край. Гледайте тесния край да ви остане отдолу, че може да развинти.
От първото парче дето отделихме се прави едно голямо топче или 7 по-малки. Аз правя по-малките защото са ми малки ръцете и не мога да хвана толкова тесто да го оформя на топче. Цялостната композиция в тавата изглежда ей така:
Изображение
Това се чака да втаса, но да не започне да излиза от тавата, че при печенето ще вдигне още обема си и има риск да го събираме с нож от фурната.
В този момент на втасване е време да намажем погачата с остатъка от яйцата и да наръсим отгоре де каквото ни е кеф. Тази е за на леля слънчицето, дето майка й не обича сусам и за това го пропуснах. Това се пече на около 180 градуса ... докато се изпече.
Изображение
Една хиртина за да не залепне тестото е да сложите хартия за печене на дъното на тавата, а стените й намажете обилно с олио. Има още доста начини за оформяне на произведението, вкл. и разни листенца и цветенца за украса, дето не стават за ядене. От 4 яйца, чаша и половина мляко (на око де) и там колкото брашно поеме ... трябва тава поне 34 см диаметър ... Казвам го защото винаги мацам поне по две тави докато уцеля размера ... той винаги има значение.
Of all the things I've lost I miss my mind the most

Потребителски аватар
Doroty
ЧЛЕН НА КЛУБА
ЧЛЕН НА КЛУБА
Мнения: 1117
Регистриран на: чет яну 04, 2007 8:36 pm
Кара: Citroen C3
Has thanked: 1220 times
Been thanked: 1107 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот Doroty » пон май 07, 2012 8:39 pm

Здравейте! Днес реших да ви разкажа за приготвянето на пъдпъдъци в патладжан.
Това е лесна рецепта, спомен от баба ми.
Ако не отитете на корията да си отстреляте десеттина пъдпъдъка, идете в "Пикадили" или "Метро" и си купите пъдпъдъчета. Отделно си вземете такова количество малко по-едри патладжана, три домата, сол, олио, черен пипер и магданоз.
Вече можем да приготвим пълнения патладжан.
Отрежете капачето на патладжана от към дръжката и се издълбава така, че околовръст да остане пласт от около сантиметър. Посоляват се и се оставят да се отцедят, след което се измиват със студена вода.
Изчистват се и се измиват пъдпъдъците. Посоляват се и се поръсват с черен пипер.
Слага се внимателно по 1 пъдпъдък във всеки патладжан. Нареждат се в тавичка и капачето се покрива с по 3-4 филийки от червени домати.
Поливат се с малко мазнината и се пекат в умерено силна фурна.
Когато сервирате порциите, ги поръсите с магданоз на вкус.

Потребителски аватар
Bluebeard
генерал
генерал
Мнения: 1618
Регистриран на: съб сеп 03, 2011 4:27 pm
Град: София
Кара: Peugeot 406 1.9TD '98 XUD9TE и най-здравият голф.
Has thanked: 2243 times
Been thanked: 2462 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот Bluebeard » пет юни 22, 2012 12:29 am

Тук окането явно е през месец ... нищо!
Една ранно-лятна манджа от мен (плакия от тиквички):
800 г тиквички
2 бр. моркови
1/2 глава целина
2 връзки зелен лук
2-3 стръка пресен чесън
4-5 бр. домати
1 с.л. брашно
15-20 бр. маслини
1 дафинов лист
по 1/2 връзка магданоз и копър
1 бр. лимон
1/2 ч.ч. олио
черен пипер, сол

Морковите и целината се нарязват на ситно (или настъргват на едро ренде) и се задушават до омекване с щипка сол и 2 с.л. олио, като по време на задушаването се добавят 2-3 с.л. топла вода. Тиквичките се остъргват, нарязват се на кръгчета и се посоляват, след което се нареждат керемидообразно в намазана с олио тава . Поръсват се с черен пипер. Прибавят се парченца дафинов лист и почистените от костилките маслини. Върху тях се слагат ситно нарязаните лук, магданоз и копър. Покриват се с филийки от доматите и лимона, посоляват се и се заливат с останалото олио. Ястието се слага за 15 минути в гореща фурна, след което се залива с 1/2 ч.ч. гореща вода и се пече още 15 минути (ако се готви с картофи или смесено, времето се удължава). Брашното се размива в малко студена вода, разрежда се с течност от ястието до 1 ч.ч. и се прибавя. Пече се още 5-6 минути.
Рецептата не е авторска, но е пробвана и вкусна! :)
Déjà vu
Животът е прекрасен и изобщо не ме интересува, че не е вярно.
Всеки, който приема приятелството на безнравствения, завършва като негова жертва.

Потребителски аватар
ekara
редник
редник
Мнения: 91
Регистриран на: ср апр 25, 2012 9:46 am
Град: София
Кара: Peugeot 407 2.0 HDI, 307 SW 2.0
Has thanked: 37 times
Been thanked: 57 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот ekara » пет юни 22, 2012 1:25 pm

И нещо друго сега за жегите от тиквички - кюфтета, но печени. Настъргват се тиквичките в робота, отцеждат се, смесват се с 2-3 белтъка, сирене, пресен лук, малко галета и копър и се оформят кюфтетата и се слагат да се пекат.
Става много вкусно!

Engineered to be enjoyed
генерал
генерал
Мнения: 2397
Регистриран на: ср фев 20, 2008 11:14 pm
Град: Стара Загора
Has thanked: 60 times
Been thanked: 277 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот Engineered to be enjoyed » пет юни 22, 2012 2:06 pm

Хайде и аз да се запиша, но не в тиквените гозби, а с едни кифлички.
Рецепта:
2 бр. яйца
3 с.л. захар
1 ч.ч. прясно мляко
1 ч.ч. разтопена мас
2 бр. ванилия
1/2 кубче мая (или едно пакетче суха на Йоткер, което се равнява на 1/2 кубче).
Около 1кг брашно.

Замесва се тесто, което не залепва. Престоява 30мин. в хладилник да втаса. Разделя се на 6 топки и всяка топка се разточва на тънко и се реже на триъгълници.
Пълнежа е по ваш избор, аз най-често ползвам локум, че не се разтича ако се отвори кифличката по време на печенето. Правила съм и с мармалад, и шоколад.
В широката част на триъгълника поставяте пълнежа и затваряте кифличката като притегляте двата ъгъла към вътрешността, за да може да се затвори добре и да не изтича, след това навивате до края на триъгълника. Потапяте в захар горната част на кифличката и си ги нареждате в намазана с олио тава, така че когато набъбнат в тавата да не залепнат една за друга. Печете на 180 градуса.

Ето и как изглеждат. Да са ви сладки. :dobroto:
Изображение

Потребителски аватар
different
генерал
генерал
Мнения: 9437
Регистриран на: ср мар 26, 2008 8:22 pm
Град: Сливен
Кара: peugeot 306 X 4645
Has thanked: 308 times
Been thanked: 1004 times

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот different » ср юли 04, 2012 2:10 pm

Пилешки крилца:
2 кг пилешки крилца
за маринатата:
1/4 ч. ч. сок от ананас ,1/3 ч. ч. бяло вино ,1/2 ч. ч. пилешки бульон ,1/4 ч. ч. соев сос ,1/3 ч. ч. кетчуп ,1/2 ч. л. сос “Уорчестър” ,1 ч. л. настърган пресен джинджифил
Нарязаните и подсушени крилца се омазват добре в гореспоменатите продукти,в загрята на 150 градуса фурна се пекат и мажат с остатъка от маринатата
Нормалните не оцеляват, а лудите сме на привършване ! ! ! -Think different

Потребителски аватар
baba
генерал
генерал
Мнения: 1214
Регистриран на: пон фев 20, 2006 7:11 pm
Град: Люлин до Перник!
Кара: Бабамобил
Has thanked: 239 times
Been thanked: 354 times
Контакти:

Re: КЛУБ 100 КИЛА-кулинарни изкушения.

Мнениеот baba » съб юли 14, 2012 2:58 pm

Бабетата винаги правят божествена баничка със сирене.

Изображение

Ку не знаете как се прави-баба да ви направи.
Dr_zax написа:сладкото е наркотика на баба :)

Баба е Баба, не е жена! :idea: Или поне не просто жена!


Върни се в “Извън темата”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост