Не клати много...не знаеш в какво състояние са ти рефлекторите.
Колега Кочев ако имате в предвид това...под хидравличната помпа:

Това е подкалника поне при фейслифта.
the THING написа:Viktor Kochev написа:Колеги, извинявам се за тъпия въпрос, но вече съм се видял в чудо...
Можете ли да ми кажете въпросният държач/водач или не знам как се води от къде може да се намери?
Става въпрос за пластмасата кочо стои в края на бронята точно до калника и бронята се завива с винт към нея?
Благодаря предварително.
Здравейте.
Първо попълнете си профила, че не е ясно дали за 307 преди или след фейса търсите. Мисля че "говорите" и се води опора за преден калник ако съм Ви разбрал правилно. Те са лява или дясна според страната на калника.
Ако сте с 307 преди ... кат.№7119FV лява - 48 лв. и кат.№7119HS дясна 41 лв.
Ако сте с 307 след ... кат.№7119HV лява- 52 лв. и кат.№7119NV дясна - 52 лв.
От оторизирани магазини на Пежо или Ситроен пак става. Посочете им най- добре VIN на автомобила.
vlado79 написа:Жоро не бих казал , че би дало доволен резултат , но не ти пречи да опиташ.Извади крушките като си демонтирал фара...випи вода и изплакни.Виж има ли видим резултат ако има...изплакни отново , но в дестилирана за да не остане вътре на петна както споменах по горе.
Не клати много...не знаеш в какво състояние са ти рефлекторите.
Колега Кочев ако имате в предвид това...под хидравличната помпа:
Това е подкалника поне при фейслифта.
vlado79 написа:Точно така...проблема идва с годините и смотаните френски фасунги.Разхлабват се и започват да губят контант...спираха ми и горяха крушките през месец.Светкаха ми по магистралите , че някоя някъде съм "изгубил".Пластините нагарят и се разтягат от което се губи връзката.Изрязах ги и сложих кабелни обувки...от тогава сменям крушки 1 път ба 3 години , но за вътрешността на фара беше късно.Бяха опушени от нагара на фасунгите и става бяло като сажди ама белички.
Ако отваряте фаровете си...не ги трийте отвътре с каквото и да било...само препарат и плакнене.Ако ли е много зле...парцала трябва да е мек...много мек като за компютърни монитори, но не и микрофибър.
Отвътре само плакнене...надерете ли ги нищо няма да помогне защото не може да ползвате полир машина вътре...криви са и не става.
Отвън е ясно...шкурки , пасти и воала.
vlado79 написа:Съвет:Мий стъклата отвътре само с дестилирана (преварена) вода за да не останат бели петна от хлорната вар после...и без никакъв натиск.
NVG написа: На моите фарове въобще не личи, че е лепено фолио.
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 2 госта