PEUGEOT представя новия Dongfeng PEUGEOT 508L на Международния автомобилен салон в Гуанджоу. От 16 до 25 ноември, на щанда на Dongfeng PEUGEOT, посетителите ще могат да се запознаят с интерпретацията на Марката на седан от сегмент D, създаден специално за китайския пазар. Освен Dongfeng PEUGEOT 508L публиката ще може да види PEUGEOT e-Legend Concept, звездата на последния Автомобилен салон в Париж, която ще бъде представена за пръв път на азиатския континент. PEUGEOT разкрива и новата идентичност на Марката в подкрепа на амбицията на Dongfeng PEUGEOT на този приоритетен пазар.

Новият Dongfeng PEUGEOT 508L представя новия флагмански модел на Марката на изключително важния за PEUGEOT китайски пазар. Нашата нова идентичност, представена на Автомобилния салон в Гуанджоу, е част от нашата офанзива в Китай и отразява амбицията ни да поставим технологиите и изживяването в основата на нашата стратегия за препозициониране към луксозния клас автомобили за китайските клиенти.

Жан-Филип ИМПАРАТО,
ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА
PEUGEOT

Гамата PEUGEOT 508 беше създадена да предложи глобален отговор в сегмент с глобална амбиция. Предлагана във версии седан и комби, гамата PEUGEOT 508 скоро ще има три силови агрегата: бензинов, дизелов и бензинов PLUG-IN HYBRID от есента на 2019 г. Произвеждан в завода в Ухан, Китай, новият седан Dongfeng PEUGEOT 508L е добавен към глобалната гама PEUGEOT 508 със специална версия, адаптирана за китайския пазар. Характерният дизайн на модела е резултат от тясното сътрудничество между дизайнерските екипи на PEUGEOT и китайските им колеги. Името 508L произлиза от „Luxury“, „Long“ и „Latest Technology“ в съответствие с конкретните очаквания на китайските клиенти за пространство, статус и технологии. Задължителен маркер за седаните от D сегмента в Китай, пространството е увеличено благодарение на удълженото с 55 мм междуосие, което сега достига 2 848 мм, и увеличената до 4 856 мм (+ 100 мм) обща дължина на автомобила.

Достъпът е оптимизиран с въвеждането на нови врати с рамки за повече пространство за главата. Конвенционалният багажник допълва елегантността и стойката на този задължителен китайски модел.

Новият Dongfeng PEUGEOT 508L е базиран на решението за свързан автомобил, разработено от Huawei, и е първият модел в гамата, който се възползва от платформата IoT OceanConnect. PEUGEOT i-Cockpit®, заимстван от глобалната гама 508, осигурява стимулиращо и интуитивно преживяване при шофиране. Запазена марка на интериорния дизайн на PEUGEOT, той съчетава компактен волан, голям 10-инчов капацитивен HD сензорен екран и 12,3-инчов цифров дисплей на нивото на очите с висока резолюция и възможност за персонализация. Новият Dongfeng PEUGEOT 508L, който ще излезе в продажба през първото тримесечие на 2019 г., ще разшири гамата на PEUGEOT в Китай, която включва PEUGEOT 301, 308 и 408 и SUV моделите PEUGEOT 2008, 3008, 4008 и 5008.

Нова идентичност на Марката

На автосалона Dongfeng PEUGEOT ще представи новата идентичност на Марката:

感·为心动. Почуствай ритъма на сърцето си*

 Основана върху ценностите за дизайн, качество и технологии, тази нова идентичност е създадена в подкрепа на амбицията на Dongfeng PEUGEOT да предложи на клиентите си пълно сетивно изживяване на Марката и нейните продукти.

Новата идентичност също така има за цел да създаде силна емоционална връзка с клиентите и напълно подкрепя динамиката на Dongfeng PEUGEOT, която поставя технологиите и изживяването в основата на стратегията си за препозициониране към луксозния клас автомобили.

* Почуствай как сърцето ти тупти по-силно

 Щандът на PEUGEOT

Редом до новия Dongfeng PEUGEOT 508L на щанда посетителите ще видят новия Dongfeng PEUGEOT 408, седана 308 и SUV моделите Dongfeng PEUGEOT 4008 и 5008. Очакваната звезда на Автомобилния салон в Гуанджоу е концептуалният автомобил PEUGEOT e-LEGEND, който ще бъде представен за първи път на азиатския континент. Истинска технологична демонстрация на визията на PEUGEOT за автономен, свързан електрически автомобил с възможност за персонализация, той реалистично въплъщава едно изключително оптимистично и желано бъдеще, заложено дълбоко в гените на PEUGEOT.

 

Ето и цялата галерия: ТУК!