Страница 1 от 1

Свободно каране на писта Дракон.

Публикувано: пет май 27, 2016 12:02 pm
от Jimy
Здравейте, колеги!
Да питам, какви са условията за участие на клуб Пежо, на цитираното мероприятие?
Виждам, че има 4/четири/ резервирани места?!
Алфистите пишат за до 10 не италиански автомобила, та до 10 наши ли са или на други марки?
Записване на място дали ще е възможно?

Re: Трак дей 29.05.2016 - писта Дракон ?!

Публикувано: вт ное 01, 2016 2:44 pm
от Jimy
На 29.10 пистата беше само за мен ... буквално, за хубаво или лошо?!
Според мен, ако имах някой способен пилот пред мен, времето ми щеше да е много по-добро! Преди няколко месеца имах информативна обиколка, нелегална, т.е. промъквайки се с моето 207 покрай всички италянки на трак дея, не я броим!
Сега, като за пръв път в състезателна сесия от общо девет бързи обиколки най-доброто ми време бе: 1,23,257. Което, може би логично бе постигнато в последната обиколка.
Два пъти бях на пистата, което ми бе крайно недостатъчно.Трети път нямаше, щото един маслен щуцер на турбото изпусна ... някой не го е сменил като хората!
Днес като оглеждах местото на омасляване, мисля че не е щуцер а гарнитура на капака на клапаните ... някак си все едно изведнъж е "изплюла" масло ... а сега няма теч, няма нищо, странно ?!
Клипче с онборд камера:
1част
https://www.youtube.com/watch?v=lS7gfbggP0k
2част
https://www.youtube.com/watch?v=t4paTLbNhv0

п.п. ще помоля модераторите да сменят заглавието на "Свободно каране на писта Дракон", защото така или иначе всеки отива когато може и ако иска нека сподели карането си с нас, тук в тая тема

Re: Свободно каране на писта Дракон.

Публикувано: чет авг 24, 2017 12:25 pm
от Jimy
На 01.09.2017 - петък, има идея да се съберем за свободно каране на пистата. Имам предвид, за колеги от Фиат Форум България и Клуб Алфа Ромео България. Ако и от нашият клуб има желаещи, може да си спретнем един спортен мото ден, с повече бензин и адреналин в кръвта!!!?
Разбира се, който иска може да е с времеизмерване или не, мисля че не е задължително. С андроидска програма и къдърен GPS може би измервателната техника на пистата е излишна, с изключение на това, че няма да има официален резултат?!