Peugeot Клуб БЪЛГАРИЯ

Форум на Пежо Клуб България
Дата и час: Вто Сеп 07, 2010 8:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Застреляха от упор братчето ни Григор на 29.6.2009 на Иракли
МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2009 8:15 pm 
наборник

Моите наи-искрени съболезнования.Член съм на Мазда Клуб и от саита разбрах за този кошмарен инцидент.Не разбирам що за Държава сме и накъде всъщност вървим.Откъде толкова злоба у хората незнам.......Едно младо момче си отиде от този свят мир на праха му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 10:36 am 
наборник

Привет колеги! Ние от Мерцедес kлуб ( www.mbclub.bg ) внимателно следиме темата и имате нашата подкрепа!
От нас искам да изкажа нашите най-искренни съболезнования към семеството на Григор!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 12:55 pm 
ЧЛЕН НА КЛУБА
ЧЛЕН НА КЛУБА
Аватар

Автомобил: Peugeot 605 SVti 2.0 Turbo
Благодаря ви отново на всички!

Писах във форума на Мазда, ще го споделя и тук:

Делото ще се гледа в Окръжен съд Бургас. В момента тече досъдебно производство и каквото и да било мероприятие не би било от полза за когото и да било - нека прокуратурата и дознателите да си свършат спокойно работата.

Ще бъде организирано шествие или протест с разрешение на общината. Ще бъдат сезирани медиите за мероприятието. Явно законите куцат. Не можеш да ограничиш носенето на оръжие, но явно трябва да се работи за това на кого може да се издава, какво е менталното му състояние, да се правят периодични психологически прегледни.

По едно време един приятел се опита да ме зариби да си взема оръжие и да ходим да стреляме по стрелбищата. Отидох, извадих си медицинско, както и за психическото ми състояние .... знаете ли как ми дадоха втория документ? Просто влезнах в една стая, пописаха разни неща в някаква книга, жената на 3 пъти вдигна поглед, погледна ме изучаващо и втренчено, и всичко приключи за няма и 10 минути - имах разрешително!!! Даже си го пазя за спомен.

Та се питам - как тази жена прецени, че съм ОК с мозъчната дейност, че нещо не ми хлопа дъската или талпите, че болтовете в главата ми са ми подредени и не са хаотично разхвърляни в черепната ми кухина?!

.... Ето това ме смути най-много и ме накара да се откажа още с излизането от сградата на психодиспансера на ул. Екзарх Йосиф. Все си мисля, че съм нормален, но този "обстоен" преглед е потресаващ. Реших, че е по-добре да стрелям с тяхно оръжие, отколкото да рискувам да изпадам в ситуации, при които и аз бих могъл да извадя пистолет и да извърша нещо непоправимо.

На пенсионираните военни им дават право да си запазят оръжието - какъв е смисълът?! Ние на война ли сме тръгнали, или живеем в мирно време?! И за какво на един пенсионер ще му трябва оръжие, освен за да свърши някаква такава простотия, която ни отне 20-годишното момче?!

Как може законът да е толкова хлабав към лицата, притежаващи незаконно огнестрелно оръжие?!?! Самата логика показва, че щом един човек притежава незаконно оръжие, то е твърде вероятно то да бъде използвано неправомерно ... за незаконно действие. За такива хора процедурата трябва да бъде кратка и да бъдат окошарени по кратка процедура, и то за дълго време!!!

Извадил си оръжие извън служебните си задължения - носиш си последствията.

Проблемите са много, и е крайно време правителството и съответните институции да се ангажират и да предприемат радикални мерки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 1:49 pm 
What's Wife
What's Wife
Аватар

Автомобил: Бръмбчо 106, доведеното 206 sw, 306 1.6
От доста време следя темата.Знам, че дори да напиша нещо от типа на "съжелявам за загубата ти" няма да помогна с нищо, нито пък това би облекчило поне малко болката ти.
Трагедия е, че е погубен толкова млад човек.
Безобразно е да позволяват на хора над една определна възраст да притежават оръжие ! Независимо дали тези хора са военни или каквито и да било ! Жалко е , че държавата не взема никакво отношение и мерки!
Стискам палци да се получат нещата! Надявам се виновникът да си получи заслуженото !
А относно Григор. . . Мир на праха му!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 4:24 pm 
редник
редник
Аватар

Автомобил: Пежо 306 1,6 90cc
Мойте съболезнования,силно се надявам момчето да почива в мир и всички негови роднини,близки и познати да получат своето възмездие за нелепата му смърт. Поклон пред паметта му :plach:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 4:30 pm 
наборник

Като четох за начина, по който се издават разрешителни, се замислих!

Първо се надявам този военен да получи справедлива присъда, демек да получи максимума позволен от закона!

Не може ли паралелно да се действа по промяна на закона за носенето, издаването и съотвено наказанието за неправомерно използване на оръжие. Сигурно това ще е загубена кауза поради мудността на нашите институции и най-малкото, докато се стигне до гласуване в парламента. Но защо и да не опитаме!. Незнам какви са процедурите в такива случаи, но мисля, че на първо време трябва да се направи подписка или нещо от този род, която да покаже, че обществото иска промяна в този закон!!!!!!!!!!

Очаквам вещите по този въпрос да се изкажат!

поздрави

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 8:48 pm 
лейтенант
лейтенант
Аватар

Автомобил: Peugeot 307 2,0 136HP/ Peugeot 206 1,4 75HP
Мишо, ако наистина смяташ да организираш шествие, или протест, пиши на лични да ти обясня как да се изпипат нещата за разрешение от общината и т.н. и т.н. Доста са подводните камъни... :evalata:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 10:09 pm 
ЧЛЕН НА КЛУБА
ЧЛЕН НА КЛУБА
Аватар

Давай, обяснявай. Искам нещата да са опечени предварително, та когато дойде моментът делото да се внесе в съда, да нямаме никакви пропуски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 12:48 pm 
лейтенант
лейтенант
Аватар

Автомобил: Peugeot 307 2,0 136HP/ Peugeot 206 1,4 75HP
Гарантирам, че съветите ми са работещи.Регл.документи са доста стари, но ако ще организираш протест/шествие/, правиш следното:
Пишеш заявление до кмета на общината и веднага копие да п-ля на Общ.съвет, със следните реквизити: Кой, какво, с каква цел, кога и къде ще организира.Задължително телефони за връзка с организатора. Декларираш, че ще вземете мерки за ненарушаване на обществения ред по време на мероприятието./носиш отговорност за което/
Пазиш си входящия номер!Ако ще е протест, митинг, заявлението подаваш до 48 часа преди провеждането, ако ще е шествие-до 5 дни предварително, като тогава посочваш и маршрут за предвижване.Кмета може да предложи промяна в някои от реквизитите. Може и до 24 часа от заявлението да ЗАБРАНИ провеждането.Веднага обжалваш до Председателя на Общ.съвет/нищо, че и той има копие от заявлението/.Ако до 24 часа втория не се произнесе-действате. Хубаво е заедно с жалбата до Председателя на Общ.съвет, веднага да жалиш и до Районния съд, който се произнася до 5 дни и неговото решение е окончателно.Протеста трябва да приключи до 22.00 часа.Дано съм бил полезен, ако имаш въпроси питай на лични! Стискам палци, желая успех, с Вас съм !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 10:11 pm 
наборник

Първо искам да изкажа най-искрените си съболезнования на всички роднини, близки и приятели на момчето. Настръхнах от прочетеното. Очите ми се насълзиха. Много се изписа по темата и наистина се моля на Господ, нека има справедливо наказание за този ИЗВЕРГ. Силно се надявам случаят да не бъде потулен или забравен от обществото. Подобно нещо не трябва да се превръща в статистика. Обмислях много какво да кажа и се сетих за един от житейските съвети, по който чертая своя път - този, че трябва да се действа. Виждам силната позиция, която отстоявате, именно чрез действия и се моля поне веднъж в тая ши*ана държава едно толкова безскрупулно и хладнокръвно убийство да не остане ненаказано. Видях как хората ти помагат и вярвам във възмездието.

Чертайте действията си с разум. Нека преди всичко бъдем хора. Нека Бог да ви пази. :cry:

Някой ден...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 19, 2009 5:35 pm 
лейтенант
лейтенант
Аватар

Автомобил: 406 2.2 HDi SV
Прочетох как се е случило в БМВ форума и просто не мога да го проумея...момче на моята възраст да си отиде по този нелеп начин :cry:

Най-дълбоки съболезнования...!!!!!!

Надявам се онзи не знам и аз какъв да го нареча да си получи заслуженото :udri:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2009 1:27 pm 
наборник

Моите искренни съболезнования :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2009 3:51 pm 
ЧЛЕН НА КЛУБА
ЧЛЕН НА КЛУБА
Аватар

Тези дни бяхме на Иракли, разговарях лично с двама от свидетелите на убийството, и научих потресаващи новини, които засега ще се въздържа да коментирам. Когато адвокатът прецени, ще станат публично достояние.

Говорих с брат ми, който живее повече от 30 години в Германия. Той ми каза, че там ВСИЧКИ, КОИТО СА БИЛИ ЗАЕДНО С УБИЕЦА, ПО НЕМСКИТЕ ЗАКОНИ НОСЯТ СЪЩАТА ОТГОВОРНОСТ КАТО УБИЕЦА!!!

За съжаление, тук законите са коренно различни. Останалите участници в побоя са на свобода ... а по лицето на Гого имаше следи от подметки ... какво да ви кажа.

И е жив късмет, че има само един смъртен случай ..... можело е преди един месец да погребваме още двама души .....

На 08.08.2009 ще изнесем 40 дена на Иракли на мястото, където е бил убит нашия Гого. Палатката му е още там ... никой не иска да я пипне, да я махне. Там са му дрехите, обувките ...

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ИДИОТИ И НЕ ВЛИЗАЙТЕ В КОНФЛИКТИ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО - ПАЗЕТЕ СИ ЖИВОТА!!! Нашето момче го бяхме научили да отстоява своите права ... това и го закопа на двата метра под земята.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2009 4:29 pm 
лейтенант
лейтенант
Аватар

Автомобил: 306"95 и 206"01
ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА ГО НАБУТАТ ДОЖИВОТ ТОЗИ, ИЛИ НАИ МАЛКО 30 Г, ДА СИ ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА,

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2009 5:24 pm 
наборник
Аватар

Автомобил: HONDA
Искам да изразя своите най-искрени съболезнования и тези на целия Хонда фен клуб.
Случилото се за пореден път доказва, че държавата ни никак не е в ред и е абсолютна свободия. Дано този уруд да си получи заслуженото и да гние до края на нещастния си животец в някой затвор пълен с изруди, като него.

Ако мога с нещо да помогна съм насреща

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2009 11:13 pm 
наборник

Най-искренни съболезнования към семейството и приятелите и от мене (също от фен клуба на Хонда). Дано всичко завърши със справедлива присъда и наказание за убиеца, въпреки че това няма да върне живота на това момче доста по-младо и от моя син! Потресен съм от прочетеното в темата, надявам се вие по-младите да промените към по-добро разкапаната ни и изоставена дори от Бог държава. Поздрави на всички от нашия форум!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 03, 2009 3:55 pm 
ЧЛЕН НА КЛУБА
ЧЛЕН НА КЛУБА
Аватар

Лекинко избеснях от паралелната тема във форума на БМВ. Може и малко да съм афектиран, но написах ето това, и мисля, че съм прав.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

Бяхме извън София за 2 седмици, защото напрежението ни дойде малко повече от обикновеното.

Виждам, че темата е доста активна, и въпреки някои изказвания, които ме карат да ме боли сърцето, от всеки един пост може да се черпи доста поука.

saleen написа:
... И аз имам оръжие, но не го нося със себе си на плажа и никога не бих го използвал в такава ситуация защото е мерзост!

Законът позволява да носиш оръжие, когато имаш разрешително. Военният не е имал никакво разрешително, да не говорим, че изстрелът е извършен с незаконно притежаван пистолет. В полицейската сводка излиза, че оръжието е намерено. Да, но това никъде не се коментира. Което си е повод човек да се замисли. До 1997-ма година военният е работил като оръжейник в някакво поделение, откъдето по това време има изчезнали оръжия и боеприпаси. Само фактът, че убийството е извършено с пистолет ТТ, каквито има изчезнали от въпросното поделение), е достатъчен военната прокуратура да го подгони.

Като стана въпрос за съхранение на оръжие, всички тук, които носят такова, са запознати и могат да потвърдят, че такова се държи в сейф, каса. Интересно ми е в кой ъгъл на палатката военният си е държал касата.

Е.Димитров написа:
Вчера и онзи ден бях на иракли ... с преобладаващо население на палатки и едни момчета и момичета с расти-знаете какво е "расти" ако не знаете ,това е когато примерно не си се къпал 30-40 дена и косата ти се е спластила,долу на брега имаше доста хора,запознах се с летуващите и се оказва че не всичко е така както пишат по вестниците.
На тези момчета и момичета им казват местните "буклучета",безобидни са общо взето,ходят и просят кой с цигари,кой с алкохол ,кой с някаква храна,нямат нищо,на гърба си имат една раница,нямат един лев дори за цигари и така-просията основно,ако се прецакаш и почерпиш един,идват поне още 3,после 10,накрая им е основен път да минат през теб да видят какво се е завъртяло,ако обаче нещо не ги засегнеш са доста отмъстителни,така казват е станало и с този човек,който си е бил със семейството и куче(едно или 2 незнам),та той най-редовно им давал цигари и нещо за хапване,алкохол и тн.в черният ден е дошло въпросното момче и е искал да си опъне палатката до неговата,все пак военният не е искал да има в непосредствена близост до него някакви подобни индивиди,най-малкото заради шума който вечер вдигат и му казал че не желае да си опъва палатка до неговата,тогава започнали приятелчетата на въпросното момче да тормозят военният,замеряли го с камъни него,семейството му и кучето,тормозили го нощно време да се махне,човека се е оплаквал че го тормозят,въпреки че преди това ги е черпил и му били приятели,във фаталният ден от барчето на плажа чули 2 истрела,и както се оказало-2 рият бил фатален,единият бил във въздуха....

Не оправдавам военният,даже много мразя военни,това за мен са паразити на обчеството,както и подобни младежи дето никога нищо не са работили,не оправдавам и убийството-това никога не бих го оправдал,но много е важно да се знае истината,ето това е истината,не познавам нито военният,нито семейството нито момчетата,само ги гледах как се носят нагоре на долу,пушеха,най вероятно цигари,но май имаше и марихуана и от 500 километра е невинно,но моето мнение е че никой не би желал подобни съседи

От последните постове разбрах, че се казваш Емо (вероятно Емил, но ще ти викам Емо както сам си писал).

Емо, разминали сме се със седем дена на Иракли. Знаеш ли какво ти предлагам? на 08.08.2009г. ще правим панахида на Гого. Искаш ли да те взема с нас и да отидем на Иракли? Лично ще те запозная с тези "боклучета", тези вмирисани момчета, дето не са се къпали 30-40 дена. И след това искам да напишеш нов пост в паралел с този, който съм цитирал - нека всички да видят колко от черните точки, които си цитирал, ще останат в новия ти пост. Съгласен ли си? Ще те закарам за моя сметка, ще преспим в палатката на някой от тези "просещи отмъстители", и в неделя на 09.08.2009 ще се върнем в София? Ако не си от София - ще мина да те взема от която и да било точка на България за моя сметка - това да не те притеснява.

Нека преди това да вметна някои уточнения в цитирания текст.

Растата се сплита, а не се получава от спластяване. Това, че изглежда така, че значи, че е така! Да, въпреки всичко и аз не одобрявам растата ... но не одобрявам и убийствата, не одобрявам жертвите по пътищата, не одобрявам високите лихви на банките, не одобрявам заплатата на жена ми, която се скъсва от работа за 270 лева ....

Тези "боклучета" не ходят и просят - част от тези "боклучета" пътуват на автостоп до Варна, където свирят, за да си изкарат прехраната. Това, че са улични музиканти, трябва ли да ги заклейми като утайката на обществото?!

Когато влезеш в заведение и сметката ти е 19.10 лева, ти дадеш 30 лева, дали сервитьорът ще ти върне 10.90 лева?! Съмнявам се, обикновено ставаш от масата и си тръгваш с 0.90 лева по-малко - това не е ли обирджийство?! Аз ако искам да оставя бакшиш, ще го оставя сам ... но не и те сами да си го взимат.

Да направя ли същия паралел с таксиметровите шофьори, които по правило никога нямат стотинки да ти върнат?!

Няма как да имаш информацията, че едно от тези момчета там има 4-цифрена заплата. Но само защото движи в компания на младежи с расти, и той е "боклук"?!

Интересно ми военният е на кого се е оплакал, че го тормозят? Вероятно на големия бабаит, с когото двамата са пребили от бой Гого ли?! Или някой от другите двама биячи?! Ето, аз да речем ти казвам, че именно военният е тормозел момчетата, насъсквал е кучетата, заплашвал е всички там с пистолет .... ти имаш една теза, аз имам друга.

Така може да си разказваме приказки от 1002 нощи колкото искаме. Винаги ще има две страни по казуса, напълно противоположни.

Има обаче един тънък момент - аз не искам да се потулва случая, напротив - искам да се освети, така че и да искат да не могат да го потулят. Нито ти, нито аз сме били там. С тази разлика, че при теб проблемът ти е насаден от други хора, и игнорираш противоположните мнения. Докато аз съм обективен и разчитам на съда да се произнесе правилно СЪГЛАСНО ПРЕДСТАВЕНИЯ ДОКАЗАТЕЛСАТВЕН МАТЕРИАЛ И РАЗПИТИТЕ НА СВИДЕТЕЛИТЕ! Усещаш ли малката разлика?

Е.Димитров написа:
... Аз предлагам на колегите да идат и да видят как е на иракли,там е спокойно...но има доста такива индивиди за които разправям,аз лично никога,за нищо на света няма да опъна палатка там или където и да е и около мен да има шляешти се денонощно подобни момчета,мисля,дори и военният да е виновен(аз мисля че е виновен поради че е отнел живот,и момчето не е било циганин)всички там им казват на тези младежи "буклучета" и всъщност къде са им родителите,как това младо момче ,както казва Мишо е идвал от 4 години там...ми че той е бил на 15-16 години....абе все си мисля че родителите после плачат а преди това не са обръщали внимание на децата които в последствие са станали наркомани и пройдохи.

Свободата е често бъркана със свободията!!!

Сложете си сърце на ръка и кажете,бихте ли допуснали подобни младежи до вашата палатка???
Защото ми е писнало от популизъм и двуличие,не го познавам момчето,може и да е бил свестен,но винаги когато видя такъв тип имам едно на ум...

Емо, оправи си аритметиката. Това наистина му беше 4-то идване на Иракли, т.е. за първи път е дошъл на 18 години. Иначе наистина младееше, благодаря ти, че го подмлади с 2-3 години ... но за съжаление ще си остане на 21години в 2-та метра под земята.

Така че не мисля, че трябва да обвиняваш неговите родители в каквото и да било. Той си живееше самостоятелно неговия си живот, беше пълнолетен и е бил достатъчно голям, за да носи отговорност за действията си.

Ако питаш мен - да, аз си слагам ръка на сърцето и мога да ти гарантирам, че бих допуснал такива младежи до моята палатка - защото знам една част от тях и мнението ми се различава коренно от твоето. Ти поне опита ли се да говориш с тях, да разбереш какво мислят, какво са завършили, какво правят извън летния сезон, къде живеят .... съмнявам се. Но ако те хванат да си говорите на тема музика, изкуство, история, екология, природа, здравословен начин на хранене - повярвай ми, и теб, както вероятно и мен, ще ни сложат в малкото си джобче .... но нали са "боклуци" ...

alx написа:
flame написа:
...
... аз лично мисля, че това какъв човек е бившия военен говори факта че след като е извършил убийството не е избягал, не се е скрил а е седнал и е казал "убих човек"... не съм психоаналитик, нито съдия, но този тип хора обикновено извършват някакво страшно престъпление само ако са в положение на безизходица....

Алекс .... искаш ли да ти кажа една грозна истина, която ще лъсне впоследствие от експертизите и от свидетелските показания, т.е. после сам ще се убедиш, че нещата са по-различни от това, което на теб ти се иска да мислиш?

Как гледаш на факта, че военният е бил сгънал на две Гого на земята и го е застрелял от упор? Доказателство - съдебната експертиза при аутопсията.

Как гледаш на факта, че след като е застрелял Гого, четиримата биячи са продължили да ритат зверски Гого навсякъде по тялото? Доказателство - съдебната експертиза при аутопсията и показанията на свидетелите.

Как гледаш на факта, че след като са спрели да го ритат, военният се е обърнал и е попитал "Кой е следващият?!". Доказателства - свидетелските показания.

Как гледаш на факта, че същият този военен, който ти от психоаналитична гледна точка твърдиш, че е бил в положение на безизходица, най-хладнокръвно се е отървал от оръжието на престъплението?!

Как гледаш на факта, че две жени са се опитвали да възпрат военният да не налита на бой и да се намесва в спора, който впоследствие прераства в бой?! Май май не са успели да го удържат.

Да ти кажа ли, че тези две жени вероятно са били двете му дъщери, едната на на 31 години, другата на 25 години?! И че доводът, че дъщеря му ще идва и пази мястото, вероятно е бил само претекст да разкара Гого от мястото, когато същевременно и двете му дъщери най-вероятно са били там?!

Ето едно много точно мнение:
flame написа:
... не бих убил човек ако знам, че той няма да убие мен или семейството ми. Ако някой тръгне да хвърля камъни по мен ще стрелям във въздуха, ще стрелям в краката му, ще му счупя краката, за да не ме хване, но няма да го убия...

Алекс, ако теб те бяха сгънали на две на земята и в този момент те гръмнат от упор, дали според теб убиецът ти е бил застрашен от "агресивната" поза, която си бил заел?!

Нека да го кажа за пореден път - има следствие, после ще има дело, накрая съдията ще се произнесе по делото.

Дано да има правосъдие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 03, 2009 3:59 pm 
ЧЛЕН НА КЛУБА
ЧЛЕН НА КЛУБА
Аватар

ВАЖНО!!!

Благодаря на всички, които откликнаха на зова ми за финансова помощ! От 20.08.2009 започвам да ви връщам парите малко по малко. Молбата ми е ако някой от вас е закъсал и парите са му нужни, ще му дам приоритет. Пишете тук в темата, ще се съобразя с вашите нужди, както и вие ми помогнахте толкова светкавично, че ми беше трудно да повярвам ... как се събират пари за 24 часа ....

Обичам ви всички!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 03, 2009 8:57 pm 
ЧЛЕН НА КЛУБА
ЧЛЕН НА КЛУБА
Аватар

Автомобил: Peugeot 406 Break 2.0i 16V / Peugeot 306SL 1.9D / Peugeot 106 1.6 16V GTI / Peugeot 106 1.0 Mi
Мишо, винаги ще има хлебарки, които се хранят с боклука и остатъците от битието на нормалните хора. Те не заслужават да бъдат коментирани. Лошото е, че са трудноизтребими. ... но не и невъзможно изтребими! :twisted: :twisted: :twisted: Прояви сила в този труден момент! Не слизай на тяхното ниво!

Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2009 12:26 pm 
наборник
Аватар

Автомобил: HONDA
Аман от дървени философи, ти му говориш с твърди факти оня си знае неговата.....дано справедливоста да възтържествува в нашата иначе несправедлива държава :cop:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]