Peugeot Клуб БЪЛГАРИЯ

Форум на Пежо Клуб България
Дата и час: Пет Сеп 10, 2010 12:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Застреляха от упор братчето ни Григор на 29.6.2009 на Иракли
МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2009 9:54 pm 
ЧЛЕН НА КЛУБА
ЧЛЕН НА КЛУБА
Аватар

Автомобил: Peugeot 605 SVti 2.0 Turbo
Мерси много! Не са никак скромно даже, то така всички ми помогнахте скромно, и събрах 3500 лева.

guergo, знам, че пари ще ми трябват, но като взимам пари назаем после трябва да ги връщам. Така и така съм събрал необходимата ми сума за текущите ми разходи, така че ще се въздържа от повече помощ. А и не мога да държа парите на хората за всеки случай, защото в тези тежки финансови времена всеки лев ще им е нужен и на тях.

Но знам, че ако ми потрябват още пари, ще има кой да ми помогне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2009 10:29 pm 
наборник
Аватар

Автомобил: VOLVO 240.GLE
Най-изкренни съболезнования от нас!!!

Дани и Кире- Волво Клуб България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2009 10:34 pm 
МРЪН - МРЪН
МРЪН - МРЪН
Аватар

Автомобил: Peugeot 306/СТ
:cry: Чета темата от доста време,но все не събирам куража да напиша пост в нея.
Това е голяма трагедия!!!Нелепа смърт за един млад живот.
Думите са слаби в такъв момент.Дано има справедливост за момчето.И наказание за убиеца.
Моите съболезнования. :plach:

Намерих си човек, който ми казва, че съм красива. Който ми се обажда след като сме се скарали. Който стои буден само за да ме гледа как спя. Намерих човека, който ме целува по челото, който ми показва света, който държи ръката ми пред приятелите си. Този, който се oбръща към тях и казва: ТЯ Е ЖЕНАТА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2009 11:53 pm 
наборник

Мишо, съжалявам още веднъж, голяма трагедия ви е сполетяла.
Ще ти разкажа следната истинска история. Една колежка на майка ми имаше дъщеря. Тя завърши право и се дипломира. Имаше си приятел. Отишли с него на един рожден ден и на нея и станало лошо. И си тръгнали към 12 и половина пеша, през центъра на София. И на Орлов мост, една пияна мутра се заяла с тях и ги убил и двете деца. Това във мутренските времена. Те завели дело и си наели адвокат. В суматохата покрай трагедията не сключили договор с адвоката. Адвоката им взел парите (и те като теб бяха взели пари на заем) и след това се обърнал изведнъж на 180 градуса и преминал на отсрещната страна, като взел и всички доказателства които те му били дали. От полицията и прокуратурата също изчезнали всички доказателства, а гадния адвокат станал адвокат на мутрата. И така, мутрата го осъдили на 3,5 години условна присъда, за два човешки живота. Делата се точиха 10 години след това без резултат. Аз и казах междувременно на тази колежка на майка ми, да го убие, око за око, зъб за зъб. Тя обаче, си осинови едно дете от дом майка и дете и сега това момиче беше абитуриентка тази година. По този начин си осмисли живота, защото искаше да се самоубива. Това ти го казвам, защото е много важно да сключите договор с адвоката. Тогава ако отиде на отрещната страна, ще загуби адвокатските си права за винаги, во веки веков.
Искрено се надявам справедливоста да възтържествува, а тези мутри е крайно време да си получат заслуженото и да има възмездие.
Възмездие по принцип има.
Онази мутра която оттърва затвора тогава, в момента лежи в турция в затвора и турците са го осъдили на 30 г. В момента турците му скъсват гъза.
Такива случки, не трябва да се допускат в България, да гаснат невинни животи заради тъпаци.
Много ми е криво че продължават да се случват такива неща, а на хората от форума ще кажа, очите на 4 и се пазете.
И как ще се спрат тези неща? Ами чрез възмездие.
Аз моето семейство съм ги накарал да ми обещаят, че ако нещо се случи с мен, ще мъстят до 9 -то коляно. И те са обещали. Просто ситуацията е патова и аз не виждам друго решение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2009 11:56 pm 
генерал
генерал

Автомобил: Ford Mondeo MKII 1.8 Zetec DOHC
Цитат:
Аз и казах междувременно на тази колежка на майка ми, да го убие, око за око, зъб за зъб.

Иха, вие това убийството за нищо го нямате!И това какво ще реши?

Теб те знам от ИГ форума (може само ника да е същия де)...не ми приличаше на такъв човек...
Насилието поражда само още насилие...I've learned that the hard way...
Нищо няма да върне Григор...и възмездие да има...но възмездието носи утеха...

Нелепа смърт наистина...

"Sing me a song...you're a singer! " \m/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 12:05 am 
сержант
сержант

Автомобил: Peugeot 406 HDI 80 kw 2004, София
Нямам думи...
Бог да прости Григор.
Съзнателното отнемане на човешки живот е безумие в най-крайна форма. А съзнателното убийство на двадесетгодишен младеж е убийство на цял един народ - убити са и децата, които той би могъл да има, техните деца също и така до безкрай...
Дано човешкото правосъдие въздаде справедливо възмездие за тази трагедия!
guergo написа:
...И накрая, помисли си, ако няма реална справедливост, вземи справедливоста в свои ръце. Зъб за зъб, око за око. Действай хладнокръвно и спокойно и премисли всичко...

Това е лош съвет.
В Библията е казано: "Ти не си съдия"
Дори когато човешкото правосъдие не си свърши работата, има кой да съди всички ни, включително и онзи превъртял нещастник. Не трябва заради него за втори път да се зачерни животът на близките на Григор.
Мир на праха му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 12:15 am 
сержант
сержант

guergo написа:
...И как ще се спрат тези неща? Ами чрез възмездие.
Аз моето семейство съм ги накарал да ми обещаят, че ако нещо се случи с мен, ще мъстят до 9 -то коляно. И те са обещали. Просто ситуацията е патова и аз не виждам друго решение.

Това не е решение, а умножаване на трагедията и безумието по девет.
Самият ти, колега guergo, си написал истинското решение:
guergo написа:
... Аз и казах междувременно на тази колежка на майка ми, да го убие, око за око, зъб за зъб. Тя обаче, си осинови едно дете от дом майка и дете и сега това момиче беше абитуриентка тази година. По този начин си осмисли живота, защото искаше да се самоубива...
Възмездие по принцип има.
Онази мутра която оттърва затвора тогава, в момента лежи в турция в затвора и турците са го осъдили на 30 г. В момента турците му скъсват гъза...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 12:34 am 
наборник

Тенебрус, от пси хелпа ме знаеш. Хора, писна ми да чета за такива трагедии. Трябва нещо да се направи. Не вярвам в господ. Вярвам в човешкото добро! А това че онзи е в затвора в Турция в момента, не го отдавам на господ, а на факта че мутрата е извършил престъпление в Турция и са го хванали.
Дали съм добър или съм лош не знам. Факт е обаче че трагедията е голяма. И понеже съм мислил по този въпрос и си изказах мението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 1:06 am 
наборник
Аватар

Трагедията е голяма...приемете искренните ми съболезнования! Жалко е и страшно!!! :plach: :plach: :plach:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 1:32 am 
наборник

Ужасяваща трагедия! Споделям искрените си съболезнования на близките на момчето.
Изумен съм, че наистина в медиите не съм чул да се говори по въпроса.

Това, което можех да направя на първо време, е да пусна темата и тук http://www.italauto-bg.net/forum

Трябва всички да сме съпричастни, който както има възможност, за да не се измъкне виновникът за случилото се.

Още веднъж, жалко за младият живот, който е погубен така зверски.
:plach:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 2:51 am 
сержант
сержант

guergo написа:
...Не вярвам в господ. Вярвам в човешкото добро! А това че онзи е в затвора в Турция в момента, не го отдавам на господ, а на факта че мутрата е извършил престъпление в Турция и са го хванали...

Големият българин Йордан Радичков в едно интервю разказваше /предавам по памет/ как преди време посетил някакво село в Сибир и гостувал на местния шаман. Разговорили се и Радичков го попитал за мнението му - има ли или няма Бог? Шаманът казал, че и синовете му са задавали същия въпрос, а той им отговарял: "Него може и да го има, може и да го няма. А ти живей тъй, все едно, че го има."

Последна промяна MishoM на Нед Юли 12, 2009 3:12 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 3:01 am 
наборник

guergo написа:
Misho 605 SVti написа:
Вчера се видяхме с адвоката, разписахме му пълномощно, дадохме му удостоверението за наследници и смъртния акт, и му дадох парите.

ОТТУК НАТАТЪК СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА! Вярвам, че случаят ще има отзвук, работим по въпроса с медиите, да видим откъде ще ни огрее.

Дъртата мутра убиец, не е случаен. Има дебели връзки и за този случай въобще не се шуми в пресата....

Приеми и моите искренни съболезнования. Жалко за младото момче. Прочетох пост във Фиат-форума и реших да изкажа съболезнованията си. Случилото се е повече от ужасно. Нямам думи просто и ми е трудно да пиша. Защото каквото и да напиша ще е малко. Смърт за убиеца, затвор до живот. Лека му пръст на момчето... Каквото и да кажа ще е все малко. Все недостатъчно, защото утре пак ще се случи същото. Преди година във Варна, телохранители убиха пред една дискотека, младо момче. Студент в чужбина. Убиха го затова че пред дискотеката е заговорил една мръсница, която насъскала гардовете кучета. Убиха го с един удар в тила. Защото просто е зговорил малоумното създание. За жалост се вдигна само много шум и после нищо. И само това ли е?!? Колко хора си отидоха, нелепо. Страната с нейните управници и закони ли ни е виновна? Защо в другите страни има правосъдие? Защо в България няма такова? Защото вината е най вече наша. Защото пишем говорим и после забравяме, надявайки се че лошото е минало и ни предстоят само хубави неща от тук нататък. А то се завръща отново, сякъш ни се смее зад ъгъла и иска да ни покаже че е още тук, че ще продължи всичко, ще се върне тоя ад и че ние пак ще замълчим и ще търпим. Ние сме си виновни! Защото с изключение на тоя случай, почти не правим нищо! Предполагам че и във вашият форум се събирате. Ми направете и една среща в деня на процеса. В съда. Нека се съберем няколко хиляди души от няколко форума и да видим дали няма да ни чуят и дали няма да се замислят. Нека го направим не само в памет на момчето, ами и за нашите деца. Имам син на тая възраст и само Бог го пази, като реши да излезе с приятелката си. Нека да направим нещо за тия деца, най после. А силата е в нас, защото сме много. Знам че почти всеки мисли като мене. Предлагам следващата среща на форума Ви да е пред Народното събрание, а по следващата пред съда в деня на процеса. Ще пиша същото и в моя форум, където се обсъжда тоя случай. А после след процеса, да минем през адреса на тоя нагъл убиец. И всеки един от нас да извика по един път УБИЕЦ,УБИЕЦ,УБИЕЦ...
Представяте ли си думата УБИЕЦ, как ще прозвучи повторена десетки хиляди пъти. И какъв ефект ще има. Чак тогава управляващите ще се стреснат и ще разберат че силата не са те, а всички НИЕ, които живеем в тая страна и се наричаме-БЪЛГАРИ.
За Бога БЪЛГАРИ! Нека сложим край на това най-после! ВРЕМЕ Е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 10:24 am 
редник
редник

Автомобил: Corvette, Firebird, Touareg, GTV, PT Cruiser
Искрени съболезнования !

Дано този мръсник изгние в затвора, дано да има правосъдие най-сетне !

От амерканския клуб сме на разположение с каквото можем да помогнем, човешко присъствие, познати, пари... Не се колебай да се свържеш с мен или с някой от колегите, 100% сме с вас !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 5:06 pm 
Кака
Аватар

Автомобил: Peugeot 205 1.4, -88 / Cофия
За да има ефект една правосъдна система, трябва да я притискат медиите, и затова предлагам, с общи усилия да привлечем вниманието на всички възможни медии.
Тъй като новинарите /журналистите/ се издържат от новини и събития... следва да търсим заинтересовани да отразяват всичко по темата до финала, а не просто медии.

Българино, пази и тачи своята Родина, Култура, История, Писменост и Език!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 5:24 pm 
генерал
генерал

guergo написа:
Тенебрус, от пси хелпа ме знаеш. Хора, писна ми да чета за такива трагедии. Трябва нещо да се направи. Не вярвам в господ. Вярвам в човешкото добро! А това че онзи е в затвора в Турция в момента, не го отдавам на господ, а на факта че мутрата е извършил престъпление в Турция и са го хванали.
Дали съм добър или съм лош не знам. Факт е обаче че трагедията е голяма. И понеже съм мислил по този въпрос и си изказах мението.

На всички ни е писнало, но насилието ражда само още насилие...
Иначе да сетих се че от там те познавам...

В отговор на Ева : познавам един човек малко по плътен с една определена телевизия, но с този човек съм на много лоши отношения, така че не бих разчитал...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 7:21 pm 
наборник

Тенебрус, дай тогава решение на проблема. Как да се борим с мутрите и корумпираната съдебна система, като те са завързани с политиците и буксуваме вече 18 години?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 7:22 pm 
генерал
генерал

:spam:
Решението е прекалено сложно за обяснение във който и да е форум...преврат...и никакви политици повече...вместо тях да ни управляват специалисти в това което правят...
аз вече пусках такава тема в пси-хелпа и естествено получих материалистичните отговори които очаквах...
Както и да е айде стига спам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 7:22 pm 
ЧЛЕН НА КЛУБА
ЧЛЕН НА КЛУБА
Аватар

Автомобил: Peugeot 406 Break 2.0i 16V / Peugeot 306SL 1.9D / Peugeot 106 1.6 16V GTI / Peugeot 106 1.0 Mi
Колеги, не обръщайте темата на Мишо в говорилня, ако обичате! Ако имате за казване нещо наистина важно, пуснете си отделна тема. Благодаря ви в аванс!

Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2009 9:25 pm 
наборник

Автомобил: peugeot405gri
Нямам думи просто......съжалявам за момченцето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2009 10:27 am 
генерал
генерал
Аватар

Автомобил: Peugeot 406 1.8i 8V LPG Fobos Injection
Мишо, приеми и моите съболезнования за огромната трагедия, сполетяла семейството ви....
Пропуснал съм темата във форума, тъй като напоследък не влизам често.
Едва тази сутрин ми направи впечатление подписа ти в Скайп.
Много, много жалко, когато цветът, надеждата, и бъдещето на България във лицето на това симпатично момче си отива по такъв абсурден и нелеп начин... :cry:
Не мога и да си представя каква е мъката за всички близки, и с каква с нищо незапълнима празнина в душите ви ще трябва да живеете...
Много се надявам съвсем скоро в България да настанат такива времена, когато такива изроди като неговия убиец да си получават бързо заслуженото!
Бъдете силни, братле, Григор ще е винаги жив във вашата памет !

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]