guergo написа:
Misho 605 SVti написа:
Вчера се видяхме с адвоката, разписахме му пълномощно, дадохме му удостоверението за наследници и смъртния акт, и му дадох парите.
ОТТУК НАТАТЪК СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА! Вярвам, че случаят ще има отзвук, работим по въпроса с медиите, да видим откъде ще ни огрее.
Дъртата мутра убиец, не е случаен. Има дебели връзки и за този случай въобще не се шуми в пресата....
Приеми и моите искренни съболезнования. Жалко за младото момче. Прочетох пост във Фиат-форума и реших да изкажа съболезнованията си. Случилото се е повече от ужасно. Нямам думи просто и ми е трудно да пиша. Защото каквото и да напиша ще е малко. Смърт за убиеца, затвор до живот. Лека му пръст на момчето... Каквото и да кажа ще е все малко. Все недостатъчно, защото утре пак ще се случи същото. Преди година във Варна, телохранители убиха пред една дискотека, младо момче. Студент в чужбина. Убиха го затова че пред дискотеката е заговорил една мръсница, която насъскала гардовете кучета. Убиха го с един удар в тила. Защото просто е зговорил малоумното създание. За жалост се вдигна само много шум и после нищо. И само това ли е?!? Колко хора си отидоха, нелепо. Страната с нейните управници и закони ли ни е виновна? Защо в другите страни има правосъдие? Защо в България няма такова? Защото вината е най вече наша. Защото пишем говорим и после забравяме, надявайки се че лошото е минало и ни предстоят само хубави неща от тук нататък. А то се завръща отново, сякъш ни се смее зад ъгъла и иска да ни покаже че е още тук, че ще продължи всичко, ще се върне тоя ад и че ние пак ще замълчим и ще търпим. Ние сме си виновни! Защото с изключение на тоя случай, почти не правим нищо! Предполагам че и във вашият форум се събирате. Ми направете и една среща в деня на процеса. В съда. Нека се съберем няколко хиляди души от няколко форума и да видим дали няма да ни чуят и дали няма да се замислят. Нека го направим не само в памет на момчето, ами и за нашите деца. Имам син на тая възраст и само Бог го пази, като реши да излезе с приятелката си. Нека да направим нещо за тия деца, най после. А силата е в нас, защото сме много. Знам че почти всеки мисли като мене. Предлагам следващата среща на форума Ви да е пред Народното събрание, а по следващата пред съда в деня на процеса. Ще пиша същото и в моя форум, където се обсъжда тоя случай. А после след процеса, да минем през адреса на тоя нагъл убиец. И всеки един от нас да извика по един път УБИЕЦ,УБИЕЦ,УБИЕЦ...
Представяте ли си думата УБИЕЦ, как ще прозвучи повторена десетки хиляди пъти. И какъв ефект ще има. Чак тогава управляващите ще се стреснат и ще разберат че силата не са те, а всички НИЕ, които живеем в тая страна и се наричаме-БЪЛГАРИ.
За Бога БЪЛГАРИ! Нека сложим край на това най-после! ВРЕМЕ Е!