Peugeot Клуб БЪЛГАРИЯ

Форум на Пежо Клуб България
Дата и час: Съб Сеп 04, 2010 3:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: ПАРКИРАЛ СИ КАТО ИДИОТ!!!
МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2009 7:39 pm 
сержант
сержант
Аватар

Автомобил: Hyundai Santa Fe 2.2CRDi
ПАРКИРАЛ СИ КАТО ИДИОТ. Според мен добра инициатива. http://www.kato-idiot.com/
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ПАРКИРАЛ СИ КАТО ИДИОТ!!!
МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2009 8:30 pm 
редник
редник
Аватар

Автомобил: Peugeot 206 xs 1.4i
Абе колега ти чете ли го тоя сайт за какв става дума? Не стига че някой идиот ще си е спрял кочината безрасъдно и ще ме запуши, а аз вместо да му натроша огледалата или оритам калниците до хлътване, ще ходя да си купувам стикер да му го лепя. Не може ли той да се бръне в джоба да му е за урок другия път да вминава повече като спира, ами аз? Отново ли невинните плащат, а виновните се измъкват?
Едни умни хора са казали: "Бръкни на българина в джоба, за да се осети че не трябва така!" Аз ли съм сбъркал че да се бъркам или той?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2009 8:34 pm 
генерал
генерал
Аватар

Автомобил: СТО И ПЕШ Sofia , Bulgaria ; 406 2,0 16V all inclusive
Колега, то заради такива като теб сме на това дередже
Замисли се културните хора (които ти злобно отричаш) как биха реагирали и си напрви извод как изглежда коментаеа който си напиал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2009 8:51 pm 
сержант
сержант
Аватар

Автомобил: Hyundai Santa Fe 2.2CRDi
Aз с удоволствие бих натрошил стъклата на всички,които спират така,но не това е начина. Друга такава приказка е: ПРОСТАКА СИ ОСТАВА ПРОСТАК,НЕЗАВИСИМО КАКВО ЩЕ МУ НАПРАВИШ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 4:18 pm 
генерал
генерал
Аватар

Автомобил: Peugeot 306 1.6i Xt/Peugeot 306 1.9 D /София
Съгласен съм съм с последното :bravo:.Това,че някой се е направил на ИДИОТ защо и ти трябва да се правиш на такъв?Това означава,че падаш до неговото ниво и ставаш ИДИОТ ;-) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 7:54 pm 
сержант
сержант
Аватар

Агресията води до агресия. Инициативата наистина е цивилизован начин за изразяване на недовоството, макар че доста от хората няма да го разберат и ако ви видят да лепите стикера ще стане "мазало". Най-добрият начин за промяна е собствения пример. Става бавно, но е единствения сигурен изход!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 8:05 pm 
ЧЛЕН НА КЛУБА
ЧЛЕН НА КЛУБА
Аватар

Автомобил: Pug 106 1,0i; Pug 206sw 1,4i; Pug 306 1,6i и търся 205 1,9 GTi
bobboi написа:
Не стига че някой идиот ще си е спрял кочината безрасъдно и ще ме запуши, а аз вместо да му натроша огледалата или оритам калниците до хлътване, ще ходя да си купувам стикер да му го лепя.

Ало, безгрешния! Я се замисли ако това се случи на твоята колица! Няма да ти е особено приятно, нали? Проблемите не се решават с агресия, а по цивилизован път! В краен случай викни паяк, те това чакат!
Ама и какво ли се обяснявам! На годините на които си, щом досега не си придобил елементарна култура, няма как да се случи за в бъдеще! Заради такива като теб сме на това положение! Всеки проблем го решавате с ритници и шамари! А в повечето случаи една дума постига много повече от най - силния ритник!
Айде със здраве!
П.П. Варненската група отдавна мисли върху снабдяването си с подобни стикери! :evalata:

Това е първата ми кола, така че при купуването й съм пропуснал да видя някои неща. Предполагах, че двигателят е 1,6 моноинжекцион, а той се оказа 1,4 карбуратор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 8:13 pm 
редник
редник
Аватар

Автомобил: 406 3.0i V6 24 valve Bi Turbo
На мен така ми счупиха едната количка. Добре ми беше :tancii:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 8:18 pm 
генерал
генерал
Аватар

Автомобил: 306 Rallye
Поредните тарикати, които се опитват да направят пари, имитрайки някаква "общественополезна дейност" ... купувайте стикери, купувайте...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 8:28 pm 
редник
редник
Аватар

Автомобил: 406 3.0i V6 24 valve Bi Turbo
Мисля, че от това има полза. Не е етично хората да си разменят груби приказки по улиците като "Разкарай се бе, паркирал си като идиот". Според мен това е добър начин в писмен вид да си изразиш мнението към друг водач на МПС. Принципно е също като служителите на МВР, наказват те в писмен вид, без да те обиждат. Така всеки си взема малко или много поука. С този стикер, според мен бих се засрамил ако го видя на моята кола. Това би ме правокирало следващия път да гледам къде спирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 12:13 pm 
наборник
Аватар

Автомобил: Partner 1.6 Терее
SanDRo написа:
Поредните тарикати, които се опитват да направят пари, имитрайки някаква "общественополезна дейност" ... купувайте стикери, купувайте...

и все се намират тарикати за които всичко е конспирация свързана с пари.На хората им е писнало имат мнение и цивилизовано решение но ние пак ще намерим кахъри.затова и всичко ни е така,докато смятаме че грубата сила е решението.
WORLD WRESTLING FEDERATION - 3-те шамара срещу стикера
ENJOY

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 1:02 pm 
наборник
Аватар

Автомобил: Partner 1.6 Терее
Синтезирайки пантомимиката на парадоксалната антропология и базирайки се на солидна фундаментална практика ще се съглася с теб, но е по-важно какъв е проблема а не как го наричаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 14, 2009 7:09 pm 
генерал
генерал
Аватар

Автомобил: Peugeot 306 S16, София
ми аз понеже пострадах от такава постъпка преди 2 дни, да си кажа, че чувството не е много приятно :(

Признавам си, че бях спрял като арабин в пустиня, ама просто нямаше свободни места, а понеже при нас много се краде (майка им наркоманска) и винаги гледам да си държа колата така че да я виждам от прозореца.
За съжаление бях спрял на чорчек на тротоара, и сутринта си поглеждам през прозореца и гледам лявото ми огледало виси на кабели :plach:
Ми съгласен съм, че бях спрял трагично, ама пък и една бележка щеше да свърши работа да го е*а... Нямаше нужда да давам 60лв за ново огледало.
Та колегата с калниците и огледалата ... недей толкова грубо с агресията - на всеки му се случва да спре не както трябва, пък и съм сигурен, че и на теб няма да ти е много приятно, да си видиш "кочината" с висящи на жиците си огледала и "наритани калници" :lud:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 01, 2009 9:50 pm 
сержант
сержант
Аватар

Автомобил: peugeot 306 1,9 xtdt СА9883КТ София
идеята е добра н няма да има много по4итателуи защото в нащата държава е пълно с такива хора. естестжено и аз сам спирал не както трябва и за тожа подкрепям тази инициатива

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:05 am 
редник
редник
Аватар

Автомобил: Peugeot 406 2.0 06/1998
Аз стикери няма да си купя, но ще си разпечатам такива бележки на червена хартия и ще ги раздавам щедро.
На паркинга пред нас е нещо страшно, всеки паркира все едно си е в двора на село.

Даже мисля да заменя думата ИДОТ с ДЕБИЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 18, 2009 8:24 pm 
редник
редник
Аватар

Автомобил: Peugeot 406 Coupe 2.2HDI / C
Хора, отдавна е измислен начина за показване на възмущение от паркирал "идиот" без излишна агресия - вдигане на чистачките, това всички го знаят. А по въпроса за стикерите - евала на човека ,който е измислил как да изкара някой лев от печат на стикери :) . Това за мен не е истинска кампания, за да има успех основното е стикерите да са безплатни, въпреки че ако се замислим тогава всички коли ще са облепени от горе до долу :lol: Така че извода е : квото и да си говорим , само матерялното ощетяване на нарушителя действа поучително Това е тъжната истина, варвари сме и такива ще останем.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 12:13 am 
генерал
генерал

Автомобил: Peugeot 307 HDI
Това не беше никакво вдигане на чистачки, а направо полуизкъртване, т.е. беше обърната на 180 градуса :psuwaj: - обелен до желязо ми е ръба на капака откъм стъклото :bushon:
При положение, че съм паркирал в дясната част на улица, където няма забрана (и не е синя зона) странично между две коли, оставяйки достатъчно място за излизането им, и за преминаване на колите в двете посоки :psuwaj:
Ако само веднъж хвана някой от тези малоумници, които лепят където сварят и при това БЕЗПРИЧИННО, жална им майка!!! Но да ми се промъкват така зад гърба, докато съм слязъл по работа за 20-30 минути ... :psuwaj: :psuwaj:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 12:42 am 
сержант
сержант

Имам два стикера, някой да ги иска. Аз не ми дреме, където и да спръ все си излизам, независимо по пътя или тротоара :oops: . колкото до стикерите, цивилизовано решение, ама ако му го кажеш лично придобива друг смисъл
поЗДРАВи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 3:18 pm 
ЧЛЕН НА КЛУБА
ЧЛЕН НА КЛУБА
Аватар

Автомобил: Peugeot 106 Sport / Peugeot 306 XS
assign написа:
... докато съм слязъл по работа за 20-30 минути ...

Ама мен много слабо ме интересува дали си ми спрял пред гаража за 5 или за 50 минути ... аз искам да изляза/вляза точно сега, а не когато ти благоволиш да си свършиш работата : )
Много се ядосвам на такива, дето като им кажа, че това е гараж и пред него не се паркира, ми отговарят " ама аз съм за малко " ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 07, 2009 9:11 pm 
редник
редник
Аватар

Автомобил: Peugeot 308 1.6 HDi 110h.p. FAP
val4o89 написа:
Хора, отдавна е измислен начина за показване на възмущение от паркирал "идиот" без излишна агресия - вдигане на чистачките, това всички го знаят.

Колега съгласен съм с теб, но:
1) Не на всички коли им се вдигат току-така чистачките. Например Пежо 308 за да вдигнеш предните чистачки трябва да отвориш предния капак;
2) на което повече искам да наблегна е, че ако аз си видя чистачките вдигнати, просто ще ги сваля и ще замина. Но ако видя стикер "паркирал си като ИДИОТ" ще си кажа следното: "ами наистина съм паркирал така, ама колко ли човека са минали от тук и са видяли тоя стикер и са ми се присмяли, защото съм идиот" Някак си ще ме хване срам и може би следващите пъти когато ми се наложи да паркирам, ще си преценя.

Айде със здраве :biri:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]